Welke activity tracker past bij mij?

Alles over sport

Welke activity tracker past bij mij?


Het kiezen van een activity tracker kan lastig zijn. Met alle verschillende merken, functies en prijzen kan het voelen alsof je in een zee van opties zwemt en geen idee hebt welke geschikt is voor jou. En bovendien komen en gaan trends tegenwoordig zo snel dat het moeilijk is om bij te blijven! Als je je overweldigd voelt, vrees dan niet – wij zijn er om je te helpen. In deze blogpost lichten we de drie populairste activity trackers op de markt toe hiermee geven we antwoord op de vraag: Welke activity tracker past bij mij?


Als het op fitnesstracking aankomt, hebben veel vrouwen het gevoel dat ze alle toeters en bellen nodig hebben. Maar de waarheid is dat je geen ingewikkeld apparaat nodig hebt om je fitness onder controle te krijgen – soms is minder meer. In deze blogpost bekijken we drie van de populairste activity trackers op de markt en helpen we je beslissen welke geschikt is voor jou. Of je nu een gelegenheidsgymnast of een hardcore fitnessfanaat bent, bij ons zit je goed!


Fitbit Flex 2
De Fitbit Flex 2 is een geweldige optie voor wie net begint met fitness. Het houdt de genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, actieve minuten en slaapkwaliteit bij. Het biedt ook herinneringen om te bewegen gedurende de dag, zodat u uw dagelijkse stap doel. Bovendien is de Flex 2 waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt hem zonder zorgen dragen tijdens het zwemmen of onder de douche. En als je esthetiek belangrijk vindt (laten we eerlijk zijn: voor de meesten van ons is dat zo!), is de Flex 2 verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je hem zelfs aanpassen met verwisselbare banden. Het enige nadeel? De Flex 2 heeft geen scherm, dus je moet de app openen om elke dag je voortgang te zien. Maar wij vinden dat een kleine prijs voor zo’n betaalbaar en gebruiksvriendelijk apparaat!

Garmin Vivoactive 3
De Garmin Vivoactive 3 is perfect voor wie op zoek is naar iets meer dan alleen de basis. Naast het bijhouden van alle van dezelfde statistieken als de Flex 2 (genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, actieve minuten, en slaapkwaliteit), het heeft ook een aantal coole functies zoals GPS-tracking, muziek opslaan en afspelen, contactloze betalingen via Garmin Pay ™ , en slimme meldingen, zodat u kunt blijven verbonden, zelfs als je op de weg. Plus, het heeft een kleuren touchscreen display zodat je gemakkelijk je voortgang in een oogopslag kunt zien. Het enige nadeel? De Vivoactive 3 is iets duurder dan sommige concurrenten. Maar volgens ons is hij elke cent waard!

Apple Watch Series 3
De Apple Watch Series 3 is perfect voor wie alle toeters en bellen wil, en nog veel meer! Het houdt niet alleen de genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en actieve minuten bij, maar het heeft ook ingebouwde GPS zodat u uw runs kunt volgen zonder uw telefoon mee te slepen. Plus, het heeft Siri® ondersteuning, dus je kunt spraakopdrachten gebruiken om dingen te doen zoals je training starten/stoppen of je hartslag controleren. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook functies zoals het opslaan en afspelen van muziek, contactloze betalingen via Apple Pay® en slimme meldingen. Het enige nadeel? De Apple Watch Series 3 is duurder dan bijna alle concurrenten. Maar volgens ons is hij elke cent waard!

Conclusie: Alle drie van deze activity trackers hebben hun eigen unieke set van functies die hen geweldig maken voor verschillende soorten gebruikers . Als je net begint aan je fitnessreis, is de Fitbit Flex 2 een goede optie. Als je op zoek bent naar iets meer geavanceerd, is de Garmin Vivoactive 3 een goede optie. En als je alle_ toeters en bellen wilt (en nog wat!) de Apple Watch Series 3 _is_de manier om te gaan. Welke je ook kiest, het kan niet misgaan! Ga je fietsen als workout, denk dan aan de beste fietshelm.