Wat maakt een e-bike verzekering bij Univé zo ideaal?

Alles over sport

Wat maakt een e-bike verzekering bij Univé zo ideaal?

Soms kan het best lastig zijn om te bepalen welke verzekering het best past bij jouw nieuwe e-bike. Een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. Univé biedt verschillende verzekeringen voor e-bikes. In deze blog lees je wat de voordelen zijn van de e-bike verzekeringen bij Univé en waarom het zo de moeite waard kan zijn om hiervoor te kiezen.

Univé biedt verschillende dekkingen

Bij Univé kun je kiezen uit drie verschillende dekkingen voor e-bikes. Ze bieden een basisdekking, een plus dekking en een topdekking. Met de basisdekking ben je alleen verzekerd tegen diefstal, terwijl de plus- en top dekking ook schade aan de fiets dekken. Je kunt zelf bepalen welke dekking het beste bij jou past en wat je maandelijkse premie zal zijn.

Je bent verzekerd in heel Europa

Als je het leuk vindt om je e-bike mee te nemen op vakantie, is het fijn om te weten dat je verzekerd bent in heel Europa. Met een Univé e-bike verzekering ben je verzekerd tegen diefstal en schade, ongeacht waar je bent in Europa. Dit geeft een lekker gevoel van zekerheid als je er graag op uit gaat met je fiets!

Univé biedt pechhulp aan

Ben je ooit weleens met je fiets gestrand ergens op een verlaten fietspad? Dan weet je hoe fijn het kan zijn als er iemand komt om je op te halen. Univé biedt bij de plus- en topdekking een gratis pechhulp service aan. Dit betekent dat als je pech hebt of als je onverhoopt je sleutels kwijt bent, Univé komt om je te helpen.

Korting op fietsaccessoires bij Univé

Bij Univé wordt je hartstikke blij als je klant bent. Niet alleen ben je goed verzekerd, maar je krijgt ook korting op fietsaccessoires. Hierbij moet je denken aan fietstassen, sloten en verlichting. Deze korting loopt op tot 10%, wat betekent dat je flink wat kan besparen op handige accessoires voor jouw fiets.

Univé heeft een uitstekende service

Last but not least: Univé staat bekend om de uitstekende service die zij leveren. Dit geldt niet alleen voor hun verzekeringen, maar ook voor het contact met klanten. Je kunt bijvoorbeeld 24/7 terecht bij de klantenservice van Univé en als je een schade hebt aan je e-bike, wordt dit snel en efficiënt afgehandeld.

 

Conclusie

Als jij op zoek bent naar een goede e-bike verzekering, dan is Univé zeker een aanrader. Ze bieden verschillende dekkingen, zijn verzekerd in heel Europa, bieden pechhulp aan, hebben korting op fietsaccessoires en hebben een uitstekende service. Daarnaast is het fijn om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten bij eventuele schade of diefstal aan je e-bike. Univé neemt deze zorgen graag van je weg!