Print dit artikel

Mentale begeleiding

Om op topniveau te kunnen presteren en te onderscheiden, is het belangrijk om te weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je mentaal het beste uit jezelf of jouw team kunt halen op het juiste moment. Je kunt technisch, tactisch en fysiek optimaal voorbereid zijn, maar als je niet weet hoe je bijvoorbeeld met wedstrijdspanning, afleiding of je voorbereiding op je prestatie om moet gaan, dan kan er van jouw topniveau niets terug te zien zijn tijdens een wedstrijd. De sportpsychologen aangesloten bij Topsport Overijssel zijn allen volwaardig lid van de Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland (VSPN) en in het bezit van een accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.


Coach2score

Presteren. Daar gaat het om. Bezig zijn met jezelf verbeteren, vergroot de kans op succes in sport. Mentale weerbaarheid, zelfregulatie, zelfkennis en wilskracht zijn hierbij cruciaal. Coach2score begeleidt sporters, jonge talenten en hun begeleidingsteams in het leren begrijpen en beïnvloeden van de processen in het hoofd.

Coach2score biedt korting aan op de begeleiding voor sporters aangesloten bij Topsport Overijssel. Neem voor meer informatie contact op.  

Coach2score
Sportpsychologen: Rianne van Strien, Pepijn Lochtenberg en Martijn Ruitenburg
Mobiel: 06 - 484 959 99
Email: info@coach2score.nl
www.coach2score.nl
Pro-Task

ProTask staat voor Prestatie en Resultaat Ontwikkeling voor Talenten in Arbeid, Sport en Kunst. Het beste uit mensen halen, door middel van het trainen van mentale vaardigheden, is inmiddels bewezen in de sport, maar ook mensen uit het bedrijfsleven en de kunst kunnen gebruik maken van de ervaringen uit de sport.

Pro-Task
Sportpsycholoog: Rico Schuijers
Veritasweg 1
6861 XM Oosterbeek
Telefoon: 026 - 482 02 26
Email: info@pro-task.nl
www.pro-task.nl


Vrije Universiteit Amsterdam

Sportpsychologen in opleiding aan de VU Amsterdam ronden gedurende hun tweejarige studie diverse casussen met topsporters, talenten, teams en sportcoaches af. Talentvolle sporters kunnen in aanmerking komen voor een dergelijk traject van 10 sessies voor de totaalprijs van €395. De sportpsychologen in opleiding worden hierbij begeleid door VSPN-erkende sportpsychologen. Begeleidingstrajecten vinden in de omgeving van de sporter plaats. Aanvragen hiervoor lopen via Topsport Overijssel.

Vrije Universiteit
Exposz, Faculteit der Bewegingswetenschappen
Van der Boechorststraat 9
1081 BT Amsterdam
www.fbw.vu.nl


 
Olympisch Netwerk Overijssel

Gouden Sportboek van de Gemeente Zwolle
SportGala Zwolle


Topsport Overijssel