Topsport Overijssel » Faciliteiten »  Financiële Ondersteuning
Print dit artikel

Financiële Ondersteuning

Het bedrijven van topsport kost veel geld. Voor talenten op weg naar de top bieden wij een drietal mogelijkheden voor financiële ondersteuning. Talenten met een IT-, NT- of Belofte-status kunnen een aanvraag voor financiële ondersteuning plaatsen bij het SportTalentFonds van Topsport Overijssel. Ook is er voor diezelfde groep talenten landelijk het online podium: Talentboek.nl, waarbij de sporter zelf laagdrempelig donateurs kan betrekken. Tot slot is het mogelijk om een financiële coach in de hand te nemen.


SportTalentFonds

Topsport Overijssel heeft het SportTalentFonds in het leven geroepen om jou als talent financieel te ondersteunen in incidentele kosten, die noodzakelijk zijn om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen in je sport. Je kunt diverse malen per kalenderjaar een aanvraag doen, waarbij jaarlijks maximaal €750 kan worden toegekend. Deze wordt door Topsport Overijssel regio Zwolle getoetst op een aantal criteria. Je wordt vervolgens geinformeerd over ons besluit.

Klik hier voor het reglement met criteria voor het Sport Talent Fonds.  


Talentboek.nl

Talentboek.nl is een online podium, waarmee je op een laagdrempelige en leuke manier je directe omgeving in kunt zetten en blijven betrekken om jou financieel te ondersteunen. Op de website kun je jezelf promoten via een profiel en donateurs verzamelen. Je kunt sparen voor drie sportieve doelen die noodzakelijk kunnen zijn voor jouw succes. Dit kan gaan van een set fietswielen of nieuwe wedstrijdschoenen tot een trainingsstage. Talentboek.nl helpt jou aandacht te genereren door acties in de social media.

Klik hier om naar de site van Talentboek.nl te gaan en vul het registratieformulier in. Nadat jouw registratie per mail is goedgekeurd kun je aan de slag met het compleet maken van je profiel! Vergeet niet je doelen te omschrijven, want vanaf dat moment kun je beginnen met geld inzamelen.


Een financiële coach

 

Rabobank Enschede-Haaksbergen is zo ingericht dat we de financiële coaching aanbieden die topsporters zo hard nodig hebben. Met je eigen financiële coach presteer je altijd optimaal, nu en in de toekomst. Ongeacht of je een jong talent bent of al jaren op topniveau presteert. Niet alleen sporters, maar ook andere professionals uit de sportwereld, zoals coaches en trainers, kunnen bij ons terecht.


Bij de Rabobank Topsportdesk krijg je:
• advies op maat
• flexibele oplossingen
• een adviseur die financiële zorgen uit handen neemt
• alle bankzaken overzichtelijk onder één dak
• aantrekkelijke voordelen uit lidmaatschap Rabobank
• topsportreisverzekering met zakelijke dekking vanaf 16 jaar
• een zorgverzekering met Clausule Topsport
• uitgebreide creditcard faciliteiten


Rabobank Enschede-Haaksbergen
Het Eeftink 2
7541 WH Enschede
topsporters@eh.rabobank.nl
www.rabobank.nl/eh

 


Kalender

< januari 2018 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Olympisch Netwerk Overijssel


Topsport Overijssel