Topsport Overijssel » Faciliteiten »  Carrièrecoaching
Print dit artikel

Carrièrecoaching

Carrière coaching is coaching speciaal gericht op iemands loopbaan/carrière. Behalve gesprekken over jouw carrière, kunnen er ook gesprekken gevoerd worden over jouw beroeps- en/of studiekeuze.


DjopzZ

Wij zijn hét Studentenuitzendbureau in Zwolle en helpen jou snel aan een interessante bijbaan en/of vakantiebaan. Voor topsport-studenten is het soms zelfs mogelijk een bijbaan en/of vakantiebaan te combineren met opdrachten of stage van je opleiding. Je gaat dus hetgeen wat je leert op school direct toepassen in de praktijk.

DjopzZ
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Telefoon: 088 - 850 89 23
www.djopzz.nl


Infoshop Zwolle

Weet jij nog niet zeker welke opleiding jij wilt gaan doen? Doe dan de MBO wijzer van Landstede MBO om te ontdekken welk Landschap bij jou past!

Bij Landstede MBO leer je in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin je kunt kennismaken met je toekomstige beroep en werkveld. Hier kun je jouw opleiding persoonlijk invullen. Je kunt je er verbreden en verdiepen, op verschillende niveaus leren en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.

Het resultaat is een studie die precies aansluit op jouw talenten, wensen en interesses!

Infoshop Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle
Telefoon: 0800 - 024 56 66
www.landstede.nlNL Sporter

Topsporters/talenten – ook minder valide atleten - uit alle takken van sport (behalve de voetballers die terecht kunnen bij de VVCS) kunnen lid worden van NL Sporter, want wij behartigen op niet-commerciele en onafhankelijke basis de belangen van alle topsporters die vragen of problemen hebben. 

In de praktijk komt het erop neer dat NL Sporter iedere topsporter adviseert, begeleidt, helpt en ondersteunt die uitkomt voor/op: 

- Het hoogste niveau van zijn/haar nationale competitie 
- Jeugd- en bondsselecties 
- Jong Oranje selecties 
- Nationale team 
- en alle talenten!

NL Sporter
Harderwijkweg 5
2803 PW Gouda 
www.nlsporter.nl


Randstad Nederland
Randstad biedt in samenwerking met NOC*NSF indivduele trajecten aan topsporters en talenten aan. De loopbaanadviseurs van Randstad zetten jouw sportcarrière voorop, maar leggen duidelijk de koppeling met je maatschappelijke loopbaan. Zij kunnen je helpen bij je studie- en stagekeuze, je loopbaan en bemiddeling naar de arbeidsmarkt, zowel tijdens als na afloop van je sportcarrière. Een mooi voorbeeld is het initiatief Goud op de Werkvloer. Als topsporter of (top)talent kun je ook studeren aan de Randstad Topsport Academy waar je lesrooster totaal in het teken staat van de combinatie met topsport.  

Randstad Carrière Coaching biedt ondersteuning bij het vormgeven van je maatschappelijke carrière. Je kunt er terecht voor vragen op het gebied van:

Studiekeuze
- welke studie past bij je
- waar kun je het best studeren

Begeleiding bij het vinden van werk
- sollicitatietraining en begeleiding
- netwerk van bedrijven.

Randstad Nederland
www.randstad.nl

Alle aanvragen aan Randstad lopen via Topsport Overijssel. Heb je interesse, neem dan eerst contact met ons op.


Kalender

< januari 2018 >
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Olympisch Netwerk Overijssel


Topsport Overijssel