Print dit artikel

Acupunctuur

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneesmethode. Hierbij worden door het het zetten van naalden op bepaalde punten in het lichaam energiestromen in het lichaam beïnvloed. Hiermee kan de balans in de energiehuishouding van je lichaam hersteld worden waardoor blessures worden verholpen. Er zijn voorbeelden van sporters bij wie acupunctuur blessures verhielp waar (sport)artsen of fysiotherapeuten geen hulp konden bieden.

De te hanteren kortingspercentages voor het behandelen van blessures zijn:

·         Sporters met een A, B of HP-status krijgen 20% korting op de eerste behandeling en vervolgbehandelingen

·         Sporters met een IT, NT of Belofte-status krijgen 15% korting op de eerste behandeling en vervolgbehandelingen

·         Sporters met een Regio-status ontvangen 10% korting op de eerste behandeling en vervolgbehandelingen

·         Stoppers krijgen 20% korting op de eerste behandeling en vervolgbehandelingen

 

Voor de behandelingen in het kader van prestatieverbetering worden de volgende kortingsafspraken gehanteerd:

·         Sporters met een A, B of HP-status krijgen 20% korting op de eerste behandeling en 30% op vervolgbehandelingen, een maandabonnement kost € 350,- waarbij tenminste 2 behandelingen per week plaats vinden.

·         Sporters met een IT, NT of Belofte-status krijgen 15% korting op de eerste behandeling en 25% op vervolgbehandelingen, een maandabonnement kost € 350,- waarbij tenminste 2 behandelingen per week plaats vinden.

·         Sporters met een regio-status ontvangen 10% korting op de eerste behandeling en 20% op vervolgbehandelingen, een maandabonnement kost € 350,- waarbij tenminste 2 behandelingen per week plaats vinden.

·         Stoppers krijgen 20% korting op de eerste behandeling en 30% op vervolgbehandelingen, een maandabonnement kost € 350,- waarbij tenminste 2 behandelingen per week plaats vinden.

 

Voor het behandelen van blessures of voor het bevorderen van prestaties kan acupunctuur voor jou de oplossing zijn.

 

Acukinetics
Acupuncturist Andrea Cusinello

Van der Heydenstraat 6-5a
8014 ZZ Zwolle
Telefoon: 06 -106 884 89
www.acukinetics.com

 
Olympisch Netwerk Overijssel

Gouden Sportboek van de Gemeente Zwolle
SportGala Zwolle


Topsport Overijssel